Suoniemen Metsästysseura ry.

Suoniemen Metsästysseura ry on 1943 perustettu metsästys- ja riistanhoitotoimintaa harjoittava yhdistys, johon kuuluu nykyisin noin 70 jäsentä.

Seura harjoittaa metsästystä sekä riistanhoitoa paikkakunnan maanomistajilta vuokraamillaan maa-alueilla, joita on n. 3600 ha. Seuruemetsästyksenä harjoitetaan pääasiassa hirven ja valkohäntäpeuran metsästystä. Lisäksi jäsenet harrastavat pienriistan pyyntiä ja ampumaurheilua. Seuralla on käytössään metsästysmaja sekä EU-määräykset täyttävät riistankäsittelytilat. Metsästysmajaa vuokrataan erilaisiin tapahtumiin.

Yhteisiä tapahtumia ovat metsästyksen ohella ampumakilpailut, talkoot ja maanomistajille järjestettävät peijaiset. Lisäksi seura tukee paikkakunnan koulun oppilaiden harrastustoimintaa.

Yhdistys kuuluu Nokian Seudun Riistanhoitoyhdistykseen ja sitä kautta Pohjois-Hämeen Riistanhoitopiiriin. Lisäksi seura osallistuu Nokian keskusampumaradan toiminnan järjestelyihin.

 

Johtokunta vuosimallia 2015:

 

Marko Aalto, puheenjohtaja
Seppo Mekkonen, kunniapuheenjohtaja
Kalle Kurki, sihteeri
Kalle Kurki, rahastonhoitaja
Sakari Paunila, jahtipäällikkö

Johtokunta: Marko Aalto, Risto Vuorinen, Mauri Lehtinen,Janne Ala-Heikkilä, Tomi Räntilä ja Timo Lehtimäki

Rusakkojahti

Metsästysseura on järjestänyt talvella Rusakkojahdin kylien alueella. Jahti on jo perinne. Saadut tulot on lahjoitettu koululle esimerkiksi retkikassaan. Tapahtumasta voi kysellä lisää metsästysseuran johtokunnalta esimerkiksi jahtipäälliköltä.