Suoniemen Metsästysseura ry.

Suoniemen Metsästysseura ry on 1943 perustettu metsästys- ja riistanhoitotoimintaa harjoittava yhdistys, johon kuuluu nykyisin noin 80 jäsentä.

Seura harjoittaa metsästystä sekä riistanhoitoa paikkakunnan maanomistajilta vuokraamillaan maa-alueilla, joita on n. 3200 ha. Seuruemetsästyksenä harjoitetaan pääasiassa hirven ja valkohäntäpeuran metsästystä. Lisäksi jäsenet harrastavat pienriistan pyyntiä ja ampumaurheilua. Seuralla on käytössään metsästysmaja sekä EU-määräykset täyttävät riistankäsittelytilat. Metsästysmajaa vuokrataan erilaisiin tapahtumiin.

Yhteisiä tapahtumia ovat metsästyksen ohella ampumakilpailut, talkoot ja maanomistajille järjestettävät peijaiset. Lisäksi seura tukee paikkakunnan koulun oppilaiden harrastustoimintaa.

Yhdistys kuuluu Nokian Seudun Riistanhoitoyhdistykseen ja sitä kautta Pohjois-Hämeen Riistanhoitopiiriin. Lisäksi seura osallistuu Nokian keskusampumaradan toiminnan järjestelyihin.

 

Johtokunta vuosimallia 2019: 

Olavi Inkinen, puheenjohtaja
Seppo Mekkonen, kunniapuheenjohtaja 
Kalle Kurki, sihteeri
Kalle Kurki, rahastonhoitaja
Esa Hell, jahtipäällikkö

Johtokunta: Marko Aalto, Tomi Räntilä , Mauri Lehtinen, Riku Elovirta Ari-Pekka Vuorinen ja Esa Hell

 

Rusakkojahti

Metsästysseura on järjestänyt talvella Rusakkojahdin kylien alueella. Jahti on jo perinne. Saadut tulot on lahjoitettu koululle esimerkiksi retkikassaan. Tapahtumasta voi kysellä lisää metsästysseuran johtokunnalta esimerkiksi jahtipäälliköltä.