Tunnetko Sarkolas?

Leruntien mänty

Kuinka hyvin sää tunnet Sarkolan kyliä?

Nettisivuilla ollut kuvakilpailu saa jatkoa. Nyt etsitään Sarkolan kylien alueelta sitä suurinta, jämerintä puuta. Puun suuruus tässä tapauksessa määritellään puun ympärysmitalla 100cm:n korkeudelta maasta. Puun korkeushan olisi myös melkoinen meriitti, mutta nettisivujen toimitus ei pysty kiipeämään Sarkolan korkeimpiin puihin niitä mittailemaan, joten tyydymme yhteen mittaustapaan.

 

Kilpailussa on useita sarjoja, ainakin männyt, kuuset, koivut, lehtikuuset, (terva)lepät, lehmukset ja haavat kilpailevat omissa luokissaan, mutta kilpailuun voi ilmoittaa kaikkien puuvartisten kasvien uljaita yksilöitä. Sarjojen lukumäärä määräytyy kilpailuun tulevien puiden perusteella. Toki myös kaikkien puuvartisten jämerin puu huomioidaan.

 

Eli nyt kaikki isännät, emännät ja muut asukkaat ja miksei vieraatkin, mitta taskuun ja katselkaapa lenkillä ”sillä silmällä” mistä lähiseudun mahtavimmat puut löytyvät. Puut voi ilmiantaa nettisivujen kautta, mutta netittömät voivat toki raapustaa havaintonsa paperille ja toimittaa lapun Kujansuiden postilaatikkoon (Vahalahdentie 74). Muistattehen kuitenkin, että ilman lupaa ei ole kohteliasta mennä toisten pihoihin kukkapenkin keskellä olevaa pihapuuta mittailemaan.

 

Ei muuta kuin lenkille ja mitta kädessä puita halailemaan!

Suurien puiden kuvia Sarkolan kylien alueelta voit ihailla myös nettisivuillamme.

 

 

 

Aiemmat kilpailukuvat löytyvät myös nyt sivuilta tämän linkin takaa.

Vastauslomake on sivun alalaidassa. Lomakkeessa kysytään myös helppo "roskapostikysymys" - siihenkin täytyy vastata. Sillä estetään "roskapostirobottien" lähettämiä viestejä. Robotti ei osaa vastata helppoon kysymykseen, mutta ihminen osaa.

Lisätietoja