Alkutervehdys

ALKUTERVEHDYS

Kuukauden työ on valmis – juuri nyt kädessäsi – valmiina Sarkolan Kyläläinen- lehtenä. Tätä on valmisteltu talkoohengessä Sarkola Maa- ja kotitalousseuran sekä Sarkolan Kylätoimikunnan kanssa. Lehti on jaettu joka taloon sekä kesäasukkaille, talkoilla.

Talkoohenki taitaa olla päivän sana jokaisessa maaseutukylässä, jos halutaan saada jotain aikaiseksi. Hyvänä esimerkkinä omasta kylästämme löytyy Maa- ja kotitalousseuran projekti ”Luonto- ja maaeutu- retkipäivä”, joka viedään kokonaisuudessaan läpi talkoilla. Tämä on hieno osoitus hyvän idean toteuttamisesta, johon moni on ollut valmis uhraamaan omaa aikaansa aivan ilmaiseksi, KIITOS heille.

Luonto- ja maaseutu-retkipäivästä voit lukea tarkemmin toisaalta tästä
Kyläläinen-lehdestä, voit myös itse ottaa osaa ja antaa lahjoituksia retkipäivän onnistumiseksi, siitä lähemmin Sekalaista-sivulla.

Myös tämän Kyläläinen-lehden tekoon kuulutamme talkooapua, kaikki kyläläisten ja kesäasukkaiden jutut, valokuvat ja ilmoitukset ovat tervetulleita, myös ideat lehden kehittämiseksi kelpaavat mainiosti.

Seuraava numero ilmestyy tämän vuoden loppupuolella. Kyläläinen-lehti pyritään pitämään Sarkolan asukkaille ilmaisena, mutta jos kesäasukkaat haluavat tilata lehden kotiosoitteellaan, perimme postituskuluina 10 mk.

Haluan vielä lopuksi kiittää kaikkia niitä jotka ovat osallistuneet tämän lehden tekoon, ilman teidän talkooapuanne ei tämä lehti olisi juuri nyt kaikkien kyläläisten luettavana.

Julistamme Sarkolan Kyläläinen-lehden ilmestymisen alkaneeksi, kaikkien meidän iloksi.

Nina Aarnivirta
Sarkolan Kylätoimikunta

Hilkka Jokinen
Suoniemen Maa- ja kotitalousseura

Lisätietoja