Nuku Yö Ulkona

Suomen luonnon päivää vietetään 31.8. Silloin järjestetään jälleen neljännen kerran Nuku Yö Ulkona tapahtuma. Suomen Latu haastaa koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona. Sarkolan kylät ry. haluaa olla mukana kannustamassa ihmisiä liikkumisen ja ulkoilun pariin osallistumalla tapahtumaan. 

Koulun viereiselle tontille pystetään kaksi puolijoukkuetelttaa (miehille ja naisille omansa) joista voi etukäteen varata ilmaiseksi itselleen makuupaikan, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Tulijalla pitää olla itsellään makuualusta ja makuupussi ym yöpymisvälineet. Alueelta voi varata myös omalle teltalleen telttapaikan. Riippumatoille on hyvin rajallisesti paikkoja ja niitä ei voi varata etukäteen vaan osallistujat täyttävät ne saapumisjärjestyksessä. 

Päivän aikana voi tutustua lähialueen luonnonläheisiin harrastusmahdollisuuksiin ja viettää aikaa yhdessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja saa

Sarkolan nuku yö ulkona idean isältä

Jari Heinovaaralta 044 3883345

Sarkolan kylien pj:ltä

Markku Kujansuu 0505513987

Paikkoja voi varata 29.8. asti tai niin kauan kuin niitä riittää.

Järjestäjät toivovat myös lähiseudun ulkonanukkujia illalla n. klo 20:00 saapumaan paikalle. Kylät tarjoavat iltateet osallistujille (oma muki mukaan). Lisäksi aamulla keitämme nokipannukahvit. 

Tervetuloa! 

Lisätietoja